FÖRHÅLLNINGSSÄTT covid 19

Nedan listar vi information om hur vi säkerställer att vi finns här för dig och samtidigt tar hand om varandra. Denna information kan komma att uppdateras utifrån ändrade rekommendationer från myndigheter.
Stödverksamheten fortlöper i nuläget men kan komma att begränsas, håll koll på oss i sociala medier för senaste uppdateringen. Vid förkylningssymtom eller andra lindriga sjukdomssymtom hänvisar vi dig till telefon eller mailkontakt. Andra former av kommunikation kan vi komma överens utifrån din egen säkerhet. Att stanna hemma vid sjukdomssymtom gäller både personal, stödsökande och ideella för allas trygghets skull.
För utåtriktade aktiviteter ber vi er hålla koll på sociala medier för att se alternativa, digitala lösningar. Utåtriktade aktiviteter i fysisk form, exempelvis feministhäng är för närvarande på paus. För samverkansmöten med få personer gäller samma riktlinjer som för stödsökande. Är alla helt friska tar vi fortfarande emot besök. Digitala lösningar är också möjligt. För socialtjänst och uppdragsgivare fortsätter kontakt som vanligt via telefontider och mail. Vi arbetar för att i största möjliga mån ha verksamheten bekvinnad och tillgänglig för kontakt och placeringar.
För frågor om trygghet och säkerhetsrutiner vid placering och ytterligare förhållningssätt till Covid-19 hör av er!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter